Llengües

Debat

Advanced Cellular Therapies and Regenerative Medicine. The Promise in the 21st Century

Enrere

Presentació
Líder Científic: 

Dr. Joan García
Director of XCELIA Advanced Therapies Division 
Banc de Sant i Teixits (BST)

información
Entrevistes
El progrés científic en l’àmbit de les teràpies cel·lulars i la medicina regenerativa tindrà un enorme impacte en el desenvolupament mèdic, social i econòmic els propers  anys. El desenvolupament d’aquestes àrees científiques emergents contribuiran a construir un nou paradigma de gran magnitud: el tractament i la cura de determinades malalties emprant cèl·lules, teixits, molècules i altres components biològics amb l’objectiu de restituir la forma, les funcions i les propietats dels teixits o, fins i tot, d’òrgans danyats.
 
Les jornades, organitzades per B·DEBATE i el Banc de Sang i Teixits, pretenen construir una visió integral d’aquestes àrees, analitzar els reptes i oportunitats a curt i mig termini i fomentar la discussió sobre les potencialitats i limitacions d’algunes de les teràpies que evolucionen més acceleradament.
 
Els debats comptaran amb la participació d’una trentena d’investigadors tant bàsics com translacionals, experts en teràpies cel·lulars i de teixits i també especialistes clínics, mèdics i investigadors en aquests àmbits.
Data: 17 de febrer de 2015. CosmoCaixa Barcelona. c/ Isaac Newton, 26. Barcelona
Data: 18 de febrer de 2015. Banc de Sang i Teixts. Passeig Taulat, 116. Barcelona

 

 


Organitzadors
Entrevistes
Organitzadors: 
Col·laboradors: