Llengües

Debat

Extremely Preterm Babies. Improving Perinatal Care

Enrere

Presentació
Líder Científic: 
Dr. Xavier Krauel

Cap del Servei de Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu

Dr. Josep Maria Lailla

Cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Sant Joan de Déu

 
información
Entrevistes

Actualment, el 75% de les morts dels nens hospitalitzats ocorren en nens prematurs i el 80% dels nens hospitalitzats en unitats neonatals són prematurs. A Europa i a molts dels països desenvolupats la taxa de naixements prematurs oscil•la generalment entre el 5% i el 9%, i als Estats Units, fins i tot, ha augmentat fins al 12% (2010). La majoria d'aquestes criatures, que avui sobreviuen, tindran necessitats especials relacionades amb la salut, així com socials i educatives, durant tota l’etapa de creixement i també durant l’edat adulta.

Les jornades de debat, organitzades conjuntament per B·Debate, l'Hospital Sant Joan de Déu i la Fundació Sant Joan de Déu, tenen com a objectiu comprendre millor els factors que contribueixen al naixement prematur, identificar les noves línies de recerca per al futur i establir estratègies de prevenció i de gestió que permetin millorar la qualitat de vida d’aquests infants, i reduir l’impacte econòmic i social que generen.

Amb un enfocament multidisciplinari, hi participaran professionals com biòlegs cel·lulars i moleculars, bioinformàtics, especialistes en biologia de sistemes, genetistes, i experts en economia de la salut i en diferents especialitats clíniques (neonatòlegs, ginecòlegs, obstetres, neurobiòlegs i neuròlegs).

Veieu CV dels ponents i dossier de continguts

Dates:
16 i 17 de gener de 2013

Lloc:
CosmoCaixa Barcelona · c/ Isaac Newton, 26 ·  Barcelona

Organitzadors
Entrevistes
Organitzadors: 
Col·laboradors: