Llengües

Debat

A Dialogue with the Cerebral Cortex: Cortical Function and Interfacing

Enrere

Presentació
Líder Científic: 

Mavi Sanchez-Vives,
ICREA Research Professor
IDIBAPS, i Professora Associada de la Universitat de Barcelona

información
Entrevistes
L’estudi de la fisiologia i la plasticitat del cervell són elements clau per al desenvolupament de noves eines per a restaurar la funció cortical danyada per malaltia. Alhora, el gran avanç tecnològic dels últims anys possibiliten l’estudi i la intervenció del cervell d’una forma inimaginable tan sols dues dècades enrere. En aquest marc es celebra el present debat en que es reuniran líders investigadors, metges i enginyers en matèria neuronal per tal d’abordar la temàtica de forma complementària  i així assolir noves idees i col•laboracions que permetin obrir noves vies d’enfoc per un dels temes amb més potencial de l’actualitat científica i mèdica.
 
A les jornades, organitzades per B·Debate i l’Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i amb el support del projecte europeu CORTICONIC, es parlarà sobre el futur de les interfícies cerebrals, la lectura i modulació en l'activitat cerebral, i l'explotació de les noves tecnologies per compensar o restaurar els danys causats per  malalties o la millora de la cognició.

Comitè científic:
Arthur Konnerth (Universitat de Munich); Alain Destexhe (CNRS, París); Marcello Massimini (Universitat de Milà) i Mavi Sanchez-Vives (IDIBAPS, Barcelona).
 


Dates: 29 i 30 d'Abril de 2015
Lloc: CaixaForum · Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 · Barcelona

 

 

Organitzadors
Entrevistes
Organitzadors: 
Col·laboradors: