Guido Barbujani: "Tots som africans"

Guido Barbujani exerceix actualment a la Universitat de Ferrara
24/10/2013

Segueix el cicle de debats Evolució i Cultura de B·Debate i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) oberts a tot el públic. El catedràtic en genètica i escriptor italià Guido Barbujani parlarà de Nosaltres els africans: vuit coses per recordar sobre la diversitat humana, el dia 28 d'octubre a les 19.30 h.

Segons Barbujani, la història evolutiva de la humanitat revela que tots som africans. Quin és el pes de la genètica en la configuració de les nostres identitats? Què sabem avui de la nostra relació biològica amb altres individus i poblacions del món? Com pot això contribuir a entendre i curar malalties i millorar les nostres condicions de vida? Al llarg del debat que oferirà al CCCB, Guido Barbujani oferirà algunes claus per conèixer més la relació entre la genètica i la biodiversitat humana. Moderarà l'acte Cristina Junyent, directora de la Fundació Ciència en Societat.

El cicle Evolució i Cultura es va inaugurar el dia 19 d'octubre amb una conferència del biòleg nord-americà Jared Diamond sobre el risc i el perill en les societats tradicionals, que va omplir la sala del CCCB.

Programa

També pots seguir els debats a Twitter @BDebate amb les etiquetes #EvolucióiCultura i #BDebate.

Data: del 19 d'octubre a l'11 de novembre de 2013
Hora: 19.30 h
Lloc: CCCB • C/ Montalegre, 5 • Barcelona (mapa)

Venda anticipada a les taquilles del CCCB i Telentrada (902 101 212 i www.telentrada.com). Entrada: 3 euros. Amics del CCCB, aturats i menors de 12 anys: gratuïta. Hi haurà servei de traducció simultània al català.  

Organitzen:
    
Col·labora: